en mindre bra dag

den här dagen har fan varit nästintill värdelös, som tur var avslutade jag den med ett thaiboxningspass och med att äntligen skicka in mitt sabla PM inför examensarbetet. Men fram till halv åtta har det varit idel motgångar, inte några resultat från skolan så långt ögat kan nå och ingen jävla dator heller. Det senaste budet nu är att de ska leverera den till fortet imorgon, eftersom jag jobbar hela dagen. Både i fredags och idag har jag varit hemma hela dagen och väntat på TNT (www.tnt.se) som vägrar höra av sig och vägrar dyka upp. I fredags kom de ju en kvart efter att jag gått hemifrån och det bestämdes senare på telefon att de skulle komma idag måndag, men de uteblev bara, utan ett knyst från dem. När jag ringde upp kundtjänsten muttrade jag om att om de ringt i fredags hade jag varit hemma när de försökte leverera den och som svar fick jag "nej, vi föraviserar inte". Nej, tack! Jag märkte det, men varför??? Är det någon som jobbat på någon av de här sabla firmorna som kan berätta varför deras system är så urbota dumt???

Jaja, tanken är ju som sagt att jag ska få den imorn, så blir det lugnt på fortet kan jag ju fixa i ordning med den lite under dagen. Nu ska jag göra mig redo för sängen, är dags som fan!

tur att man är ute i god tid, gidd

3cb7f4171f5eba3fd9a31b0c90d9420f.png

tur att man är ute i god tid, giddegrillen stänger 03.00. Men vi fick beställa! :)


inte plugga, måla!

33971b51244223c6ceaaf5d0555fb6d5.png

inte plugga, måla!


Recap

Ojoj, nu var det längesen jag skrev något här. Förutom på julafton som var mobilbloggande så var det den 21 december. Gustav kom till Sverige den 22a, ser ni något samband? haha

I alla fall så har jag hunnit ha en massa skoj sen jag bloggade sist. Grymt nyårsfirande, kall och mycket bra Idre-resa och ett till nyårsfirande hör väl till de stora puckarna de senaste veckorna. Men har helt enkelt haft det riktigt bra. Nu är jag dock gräsänkling igen och han den där Gustav har åkt tillbaka till Hong Kong. Det suger faktiskt lite mindre den här gången än när han åkte i höstas eftersom jag faktiskt har en resa till Hong Kong inbokad redan. Den 2 mars beger jag mig och jag kommer tillbaka 13 mars, så jag får 10 sköna dagar därborta. Woho!! (43 dagar kvar)

I morgon börjar jag skolan igen, ska skriva C-uppsats i engelska, och jag har ingen aning om någonting än så länge. Jag har inte hunnit få in tillräckligt många poäng från förra terminen än för att få registrera mid på kurserna och få CSN, jag hoppas på att jag blir godkänd på en tenta som ska vara färdigrättad på torsdag, för då kan jag få pengar någon gång i början av nästa vecka, skulle helt klart uppskattas.

Har fått lite klagomål på att jag skriver så långt, så jag avrundar helt enkelt nu. Men det lär bli lite mer uppdaterande nu när jag är ensam hemma igen.

Tjipp!