om att vara någon annanstans

Just nu är jag inte riktigt här, just nu är jag om inte i Hong Kong så i alla fall på flyget dit. Fast det är ju inte sant. Åker inte förrän på tisdag. Har en massa saker som jag borde göra, men istället slår jag personligt rekord och börjar packa två dagar innan jag ska åka. Förberedelsen är ju en del av resan. :)

Det har varit en bra helg det här, i fredags hängde jag hemma hos SaraStina och vi avslutade kvällen med en liten vända på Kåren och insåg att vi är oldies och knappt känner någon längre. Det är ju ett bra tecken tycker jag, tyder ju på att det faktiskt har kommit in en ny generation folk som kan spendera pengar. :)

Igår var det samkväm hemma hos Fillan och Cart och de dukade upp en rejäl spritbuffé. Mycket trevligt var det! :) Kvällen slutade lite senare än vad som uppskattas såhär dagen efter kvällen före. Men jag klarade mig i alla fall från bakfylla och är mest sjukt trött. Jag är så himla sugen på Haloumi, men vad är det för middag liksom?

Nej, jag kanske ska ta och svänga ihop någon form av middag och kanske ta tag i lite städning och diskning så att man kan få komma hem till en fräsch lägenhet den 12e.

ett läge nästan under kontroll

Det har ju minst sagt varit en händelserik vecka som har kastat om det mesta. Har precis avslutat den kortaste överlämningen i Kårhusets historia och har kastat mig in med huvudet före. Officiellt går jag på  veckan efter att jag kommit tillbaka från Hong Kong, men har lite trådar att rycka i först. Tanken är ju då att jag ska göra detta på halvtid, frågan är kanske hur jag ska lyckas med att inte låta Kåren ta hela armen (som i det gamla kårenordspråket: man ger lillfingret så blir man av med hela armen). Återstår att se.

Jag borde studera nu, men jag har lite svårt att hitta fokus, en hel del annat som snurrar i huvudet just nu. Kårrelaterat, HK-relaterat, snart-helg-relaterat. Imorn jobbar jag på fortet, sen blir det festligheter av något slag hos F&F och på söndag är jag ledig vilket kommer att betyda att jag måste ta igen en hel del pluggtid som försvunnit denna vecka.

Ikväll ska jag ta mig till Åke-Erik och dricka te, känns som en lagom hektisk fredagkväll just nu.

Lyssnar på detta:
Andreas Grega – En sak i taget om och om igen. Helt klart en ny favorit.

En punkt på min ToDo-list blev precis avprickad, eller i alla fall planerad. Alltid nåt. Dags att studera en skvätt.

Full rulle, typ

Händer grejer som fan nu, eller snart, för först ska jag till Hong Kong. Eller allra först ska jag jobba på fortet, plugga, jobba på fortet och sen kalasa lite. Sen, sen ska jag till Hong Kong. På tisdag för att vara exakt. Gurra skrev något om 23 grader, vet inte om jag behöver skriva så mycket mer än så.

Har äntligen blivit av med min galna huvudvärk som förföljt mig hela dagen. En timmes tupplur när jag kom hem från skolan gjorde susen, nu är det bara att vänta och se om sömnen vill infinna sig inatt igen. Fun.



overload

ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Det behöver inte alltid vara dåligt, bara annorlunda. Idag har varit en såndär dag som liksom kastar omkull alla andra dagar. Hoppsan liksom. Framtiden får utvisa vad som händer, men jag tror att det känns bra och att det blir bra.

Efter sånahär dagar blir det dock lite lätt kaos i hjärnan, det är där jag befinner mig nu. Helt. Slut. I. Huvudet. Ska träna snart, det bästa en kväll som denna tror jag, trotsar snor och allt sånt och drar på mig handskarna.

Har för övrigt betalat mina räkningar redan, eller betalat har jag väl inte gjort än. Men så fort lönen kommer in försvinner pengarna som ska till räkningar. Trillar in vuxenpoäng som bara den...

en sån där morgon

min dag började med att jag hällde ut ett halvt paket pasta på golvet, glömde en av tre ingredienser i matlådan jag lagade, välte en stor del av diskstället och fick äta kall gröt på grund av allt detta. Men det gör inget. På något sätt är jag ändå på bra humör. Kan bero på att jag fick träna igår och att jag ska till Hong Kong om en vecka, eller både och. Det kan också ha att göra med att jag känner att jag har lite styr på examensarbetet.

Just nu borde jag kanske vara på väg till skolan men sitter här med datorn i knät och dricker kaffe. Har lyckats göra lunch, mellanmål och kaffe att ta med mig att förtära idag och är ju tvungen att dricka kaffet jag gjorde extra för att dricka till frukost, trots att jag redan ätit klart för längesen. Man måste planera lite extra nu när man inte har pengar, just nu har jag 2 kronor på kontot, förutom det jag gömt undan för nästa vecka. Jag la undan pengar så att jag hade 8000 kvar på kontot i början av den här månaden, för man ska fan klara av att leva på det och nu när jag uppenbarligen inte klarat av det får jag skylla mig själv.

Nej, nu är kaffet slut och det är dags för mig att ta mig i kragen.

läget under kontroll

så, har lyckats lugna ner mig lite efter gårdagens ilskebomb.

Idag har jag äntligen tränat utan att vilja kräkas, det var nice! Hoppas på att jag inte får några fler återfall av den här äckliga förkylningen. Var ett hyfsat lugnt pass också (beroende på vad man jämför med kanske iof) och det var nog bra för kroppen.

Idag har jag också äntligen fått lite styr på mitt examensarbete och hittat lite litteratur som kan gå att använda bland annat. Känns verkligen skönt eftersom min plan med den här veckan är att plugga så mycket jag bara kan eftersom jag åker iväg till Hong Kong om en vecka. Ja, det är sant! Nu är det bara en vecka kvar tills jag drar, fy fan vad jag ser fram emot det! :)

För övrigt ser jag fram emot den underbara efterlängtade torsdagen den 25e! Woho!

När jag skriver sånahär inlägg funderar jag på att plocka bort den där facebook applikationen som gör att mina uppdateringar syns på fejjan, inte himlastormande intressant det här liksom... haha

äckliga människor

vi diskuterade på jobbet idag löjliga och idiotiska grupper på facebook. Men nu har det fan gått över alla jävla gränser för min del. Blev precis inbjuden till en grupp som heter "She broke my heart, I broke her nose" och gruppen är illustrerad med en bild av en tjej som blöder som fan ur näsan. Jag mår illa och vet inte riktigt vart jag ska rikta mitt missnöje. Osmakligt och sjukt är vad det är. Hade en vän bjudit mig till den här gruppen hade jag fan sagt upp bekantskapen direkt, nu råkar det vara en släkting som jag knappt har kontakt med och släktbråk kanske man ska hålla sig undan. Är det ett skämt liksom? Och vad fan skulle det roliga i det hela vara? Hade kunnat skriva långt om detta, men ska lämna ämnet nu och hoppas på att folk får det de förtjänar till slut.

Känner inte heller för att blogga om något annat heller just nu. Fy fan, nej, det får bli en annan dag när jag lugnat ner mig lite.

anledningen till att jag inte komm

0-3bd9d99a601fd627d4e5544afb017ef6.png

anledningen till att jag inte kommer vara piggast på jobbet.


bästa bloggen

Ahahahaha. Kan ju vara bästa bloggen jag någonsin sett!

http://awkwardfamilyphotos.com


This and that.

Idag började jag dagen med att gråta en skvätt medan jag tittade på Oprah innan jobbet. Ja, man kanske skulle kunna säga att jag och mina känslor har en väldigt nära kontakt... haha. Handlade om Patrick Swazes änka och cancer och sånt härligt. Fy fan. Det är alldeles för mycket cancersnack nuförtiden, det äter mig lite. Jag vet egentligen inte varför och det gör mig helt ärligt lite skraj.

Aja, till något helt annat då så kan jag bjuda på vad jag drömde om inatt. Jag var på VKC och tränade thai som vanligt. Efter uppvärmningen dyker Maud Olofsen och Maurit Påhlsen upp och övningen vi ska göra är att bygga mänskliga pyramider (såklart). Efter det ska vi öva sparkar med sittunderlag som skydd istället för mitsar. Solklart vad den här drömmen betyder va? Eller? Haha. Shit, jag tror att min träningslust och brist på att faktiskt få träna driver mig lite galen. Jag vill vara frisk nu!

Tillbaka till verkligheten då. Jobbar på fortet hela helgen men lyckas ändå klämma in lite nöjen, igår var vi ett gäng på Kåren och åt tacos och drack några öl, angenämnt. Ikväll är det födelsedagspartaj i grottan, ska också bli angenämnt. Eftersom jag försöker spara lite pengar inför den stundande Hong Kong-resan har jag satt köpstopp på mig själv och får leta gammal skåpmat till dryck ikväll. Har haft några kvarglömda cider i kylen sen i augusti, ska faktiskt prova om de går att dricka. Som backup har jag ju faktiskt en kapten att festa loss på, men det känns lite för lyxigt. :)

Nu blev det lite sådär långt igen. Får kompensera med en toabild eller nåt ikväll. Snabb underhållning liksom.


semlor till folket! :)

0-7dd70378a2e3ecec7f3d5a5f3847b67a.png

semlor till folket! :)


Woho! Paket med porten gör ju vilk

0-6989e117a9af60e4a5292797782ab127.png

Woho! Paket med porten gör ju vilken tisdag som helst helt plötsligt lite bättre! :)


ny vecka nya tag.

Har haft en fantastiskt bra helg, i fredags hade vi lite vin och spelkväll hemma hos stenram och lillan med fillan och cart. Riktigt rolig kväll! Dagen efter var det dags att pallra sig upp till jobbet och efter det var kalas hemma hos Wille och tina. Jäkligt rolig kväll det med, lite sång, lite dans inget naket men en himla massa skratt. Kalasandet slutade runt sjusnåret på morgonen hemma hos jonas där jag tömde hans skafferi och sen tog vi en taxi hem. Söndagen var minst sagt seg, dock inte ett dugg bakfull nästan. Det enda jag lyckades med under dagen var att ta mig hem till jens på lite te och This is it. Fy fan vilken otrolig människa Michael Jackson var, in a good way.'

Veckan inleddes segt men jag lyckades iaf ta mig ner till skolan på eftermiddagen och pluggade lite. Efter det tränade jag för första gången på nästan två veckor, fy fan vad härligt det var. Kändes dock i kroppen att man varit sjukledig. Hur säger man förresten lite snällt till någon att det är dags att tvätta träningstischan? Närkontakt med sur gammal tröja är inte min melodi.

På agendan idag står plugg, Kårfullmäktige och träning, en semla också måste det nog bli. Lär ju vara grym återhämtning efter träningen. :)

snart, en fredag...

Har äntligen fått min efterlängtade dator, och den fungerar! Tur att man har facebook och bloggar och allt sånt, så man slipper träffa sina kompisar i verkligheten, haha...

Idag har jag varit hemma hela dagen och slitit mitt hår och försökt välja ut ett nytt ämne att skriva examensarbete om. Har insett att det jag hade valt nog inte kommer att funka och har två andra idéer som jag velar mellan. Har fått någon form av ok på båda de ämnena så nu gäller det bara att välja det som jag kan inspireras mest av antar jag.

Jag har inte tränat på över en vecka nu, har haft ont i en fot och känt mig allmänt krasslig men idag tänkte jag försöka mig på att gå på yoga, tror att det är en lagom mjukstart.

Vart tog den här veckan vägen förresten, satan vad fort det har gått, fredag imorn liksom! Imorn kväll blir det lite häng och spel och på lördag födelsedagskalas för William! Ska bli skoj!

Ah men värt blogginlägg. Tjing!

Vardagslyx

Ibland inser man att man har det rätt lyxigt ändå... Jag har funderat lite över det där med sommarsysselsättning och kommit fram till att jag gärna vill göra nåt här i Västerås i sommar. Har sökt ett jobb och är nu rädd att jag jinxar det genom att skriva det här, det vore synd, för jag vill väldigt gärna ha det där jobbet. Men om jag inte får det så går världen faktiskt inte under, har ju kollo och Arosfortet att luta mig tillbaka på annars. Men jag vill ju som sagt gärna vara i stan och fortet är ju trevligt men inte så utvecklande egentligen, förutom att jag just nu är på väg att bli grym på att måla stenpartier.. haha. Så jag håller tummarna som tusan!

Och med lyxigt menar jag att jag faktiskt har valmöjligheter, jag kommer förhoppningsvis inte behöva leva på gamla dammråttor i sommar och det är ju trevligt, lyxigt rentav!

Skolan då? Nej, samma skit som förra veckan. Väntar på handledare, vågar inte gå vidare. Men snart måste jag, annars kommer jag inte hinna klart med uppsatsen den här terminen.

Datorn då? Nej, samma skit som förra veckan.

Annars då? Jo, jag funderar på att äta en semla ikväll faktiskt. Nu när jag känner mig lite krasslig och har en fot som är lite trasig och inte kan träna är det ju perfekt att äta grädde och socker... Visst då? :)

Och så drömde jag jäkligt skumt inatt.


Jo...

jaha, inte vet jag vart jag ska börja. Jag var egentligen på väg att gå och lägga mig men fick någon slags plötslig lust att blogga... Sen jag skrev sist har min dator hunnit komma och vända igen, den var trasig och fick åka på service i Tyskland. Nu står det på hemsidan att ärendet är avslutat, vilket jag tolkar som att datorn borde vara på väg hit... Så jag kanske får den på tisdag eller onsdag, håller tummarna för det!

Igår var det spelning på Konrad, en sjukt bra spelning! De spelade länge och de var grymma! Hade även en intressant konversation med ett gammalt lik i garderoben och fick faktiskt lite upprättelse, såhär 5-6 år försent... Ja, bättre sent än aldrig säger man väl...

Blev som vanligt inte så överdrivet mycket sömn i natt eftersom jag skulle upp och jobba på fortet imorse, men jag lyckades trycka i mig frukost och pallra mig iväg iaf. Som tur var hade vi inga gäster alls nästan de två första timmarna, så jag kunde vakna till liv lite...

Nu är det dags att hoppa i säng, ska bli riktigt skönt!

(Är för övrigt mindre än en månad kvar nu tills jag ska till Hong Kong, woho!)