Lagrar lite snö hemma nu när den äntligen ...

dsc00512 (MMS)

Lagrar lite snö hemma nu när den äntligen försvunnit från gatorna. Tydligen måste man stänga frysdörren hela vägen, löjligt tycker jag...


gör om gör fel, fast rätt

alltså, orkar inte dra den där hoffmaestrohistorien i sin helhet, men det blev i alla fall inte som vi hade tänkt oss men en jävla bra kväll ändå (med några smärre felsteg, haha). För er som lyckats missa det så missade vi iaf Hoffmaestro (också).

Funderar lite över det här med vilka roller vi har och när de liksom ibland krockar. I ena sekunden är jag "Kårhusmästarn", som man liksom måste passa sig lite för, man vet aldrig när hon skämtar eller menar allvar, andra är jag den där tjejen i mängden i nybörjarthai-gruppen och sen är man Mikaela helt och hållet privat där inget är under bältet och alla känslor och tankar ligger på ytan. Inte så att man liksom fejkar i någon av rollerna eller inte är sig själv, men man har ju definitivt olika roller i olika situationer helt enkelt. Rollerna flyter ju helt klart ihop jävligt mycket men ibland inser man att man måste se sig själv ut andras synvinkel litegrann för att få perspektiv.

Aja, nog tjatat om det, funderade bara lite över hela grejen... I övrigt rullar veckorna på i en riktigt rasande fart. Snart är det bröllop, efter det är det förhoppningsvis dags att börja bli lite klar med uppsatsen, sen är det förhoppningsvis helt plötsligt 7e juni. Nej, det är jag inte redo att sluta tjata om.

Ser fram emot sommaren, ska bli grymt med festival och att ha Gurra hemma i rätt land och att få sommarjobba ute på Tillberga. Ja, känns bra helt enkelt. (Och ja, jag vet att man inte får skriva två och efter varandra, men jag ska bli svensklärare, så jag får göra som jag vill!)

gör om gör rätt

Hoffmaestro, försök nr 2. Var ju på Hoffmaestro i höstas, hade sett fram emot det så sjukt mycket då. Spelningen var på Silk och ljudet var det värdelösaste jag hört i hela mitt liv. Så. Jävla. Synd. Men nu har jag fått en till chans, imorn lirar de i Eskilstuna och jag hoppas att det blir grymt, vågar dock inte riktigt bygga upp de förväntningar jag hade inför första vändan, är mest bara taggad.

Idag har jag varit på yoga, riktigt skönt efter två dagars thai. Man blir lite mör i kroppen och då är det grymt skönt att sträcka ut och skönt att bara få gå in i sig själv och fokusera på att inte fokusera på något alls. :)

Har även en helt annat fundering efter att ha läst lite på felsms.com, tänkte på det här med folk som hatar sina ex. Betyder inte det oftast att man har en massa känslor kvar som man inte riktigt kommit över? Hatar inte någon av mina ex även om jag var jävligt arg på k ett bra tag, och avsmak kan man ju känna efteråt. Men att hata någon är fan en jävligt stark känsla som jag tror oftast bottnar i att man blivit sårad och inte riktigt kan sortera bland känslorna. Kanske trampar på ömma tår här, vad vet jag...

Aja. Nu ska jag nog kika ett how I met your mother avsnitt och sova en skvätt, lär ju inte bli så mycket av den varan imorn eftersom jag jobbar på lördag...

om att egentligen veta bättre

vet till exempel att jag borde sänka ljudet på stereon nu eftersom mina grannar redan inte gillar mig. Men jag ligger och lyssnar på P3 Hiphop och har skön gåshud av de basgångar min gamla stereo (och mina gamla högtalare) lyckas producera. My lord. Ibland mår man bara bra. Kombinationen efterträningenkick och musik måste ju vara ultimat...

Jag vet också att jag borde gå in och duscha nu så att jag kan komma i säng någon gång, egentligen.

meh...

jag undrar precis som alla andra, vad hände med våren? Aprilväder känner vi ju alla till dock, så kanske inte var någon jätteöverraskning. Men lite hade man ju hoppats på att det skulle få vara fint några dagar till.

Jag hade egentligen tänkt jobba idag, men har bestämt mig för att inte gå till Kåren förrän på eftermiddagen. Ska träffa Tina och Ida och luncha på stan. Ska bli trevligt med en Kalleslunch. Hade tänkt mig en sovmorgon också, men vaknade halv nio och har inte kunnat sova efter det.

Igår efter jobbet tog jag ett glas vin tänkte mig att att jag skulle dricka upp min rödvinsBIB som jag haft nu i några veckor så att den inte  skulle  bli dålig och behöva hällas ut. Efter att jag började känna mig lite onykter drog jag ut påsen och insåg att jag hade typ 1/4 av biben kvar. Så den får helt enkelt överleva ett tag till :) Trodde typ att jag hade 3-4 glas max kvar. Hur har den kunnat räcka så länge? Blir helt enkelt ingen lådvinsalkis av mig...




Skriver lite på annat håll och funderar på om jag ska läcka länken eller ej. Har inte tänkt klart än, men behövde en ventil att vara mer personlig och skita i vem som läser. Får se var det leder.

mitt i alla vårkänslor

är jag lite less. Jag är lite trött på att bo i en liten liten lägenhet med grannar i alla riktningar (nej, stenram, jag vet att jag inte har några grannar över mig). Jag skulle vilja kunna lyssna på musik skithögt mitt i natten, sjunga med till samma jävla låt en miljon gånger och inte behöva bry mig om någon annan än mig själv ibland.

Ungefär här kan man sluta läsa om man vill. Kommer inte att stå något intressant eller roligt alls idag faktiskt.

Slog mig precis, som det gör lite då och då, hur jävla viktig musiken är i mitt liv. Även om jag just nu inte är kreativ på något vis med musik så påverkar den mig sjukt mycket. Har lyssnat på radio istället för mp3 nu i några veckor och idag har jag liksom känt en gnagande svårplacerad känsla. Nu släppte den, när jag lyckades  hitta rätt soundtrack till min sinnesstämning för kvällen.

Har även avslutat min kattvaktartjänst för den här vändan nu. Känns sjukt skönt! Jag fixar verkligen inte att ha katter när jag bor såhär litet. Man får inte vara ifred en sekund och jag har haft konstant katthårskli i näsan och ögonen. Ska jag någon gång skaffa katt igen så får det bli när jag bor i ett hus stort nog för oss båda, haha. Och utan grannar på andra sidan väggen.

För övrigt skulle det gärna få bli 7 juni nu på en gång.

internet ligger nere på jobbet, då

0-72560b1852816f55356dc7f7b48c2c46.png

internet ligger nere på jobbet, då får man roa sig på annat vis...


en lång fredag

http://www.tradera.com/Supersnygg-vintage-oversize-flece-kofta-St-S-L-auktion_163303_109754247
Haha, jag och den här säljaren har verkligen olika åsikter om vad supersnygg betyder...

Idag befinner jag mig på fortet och jobbar, kommer att göra det i stort sett hela helgen förutom imorn eftermiddag då jag bara jobbar halva dagen och ska hem till mamma och äta lite påsklunch. Funderar lite över vad jag ska göra av den här kvällen när jag väl slutat jobba. Är egentligen mest sugen på att hyra hem en film till mig själv men det blir väldigt svårt med tanke på att min tv är trasig. Får se hur det slutar...

I övrigt rullar det på i rätt högt tempo just nu, men det gör inte så mycket, det betyder ju egentligen bara att det snart helt plötsligt kommer att vara sommar och internetdejting kan övergå till verkligt umgänge igen. Trivs rätt bra med tillvaron just nu, hoppas bara att jag kommer att kunna ro hem projektet uppsats den här terminen (projektet kårhus också iof).

Igår satt jag tre timmar på Arlanda och väntade på mammas försenade flyg. Det var riktigt skönt faktiskt. En stor kopp kaffe och sällskap av mina böcker och min dator gjorde att jag fick en välbehövlig paus. Ingen internettillgång att bry sig om heller, vilket kan vara skönt ibland.

Frågan återstår dock, vad gör man av en långfredagskväll?