jag är tillräckligt gammal för att

29a0be466d4dd8e8e0997722c544e0d1.png

jag är tillräckligt gammal för att sluta samla vuxenpoäng, 1 ungdomspoäng tillfaller mig idag eftersom jag glömt köpa tandkräm!


jomenvisst, jag är på hockey för f

7b0feb55bed5cc5fd0df4d105f8f134c.png

jomenvisst, jag är på hockey för första gången i mitt liv!


ehh

har haft praktik hela veckan och jobbat hela helgen och nyligen tränat ett aeroboxpass, och nu sitter jag och försöker plita ihop en ansökan till tjänsten jag söker inom studentkåren eftersom den ska vara inne imorn. Kan ju säga att jag inte känner mig så knivskarp. Var ju hundra år sedan jag skrev en ansökan och det här är ju nästan ett riktigt jobb, hur fan gör man?? :)

Ska fortsätta plita nu så får vi se om det blir nåt vettigt av detta...

okej då...

jo... Måste medge att jag är lite trött... Och att det hade varit skönt med helg. Eller, ja, helg är det ju vare sig jag jobbar eller inte. Men hade varit skönt att få vara hemma och slappa lite i alla fall. Har haft en bra vecka hittills i alla fall. Efter min sega dag i måndags ordnade det upp sig och jag har mått mycket bättre. Igår hade vi lite after work jag och de som är i "mitt" arbetslag på skolan. Det var mycket trevligt, det börjades i tid och vid åttatiden var det dags att börja resan in mot stan. Svängde förbi Hinken en stund och hällde i mig vatten när jag insåg att det nog var ett måste om jag ville vara pigg och kry idag. Mattan och Hinken drog ner mot stan, Maran klättrade ner i sin grotta och jag begav mig hemåt efter någon timma. En trevlig kväll och jag klämde in nästan rätt antal timmars sömn.

Idag har det varit en bra dag på fortet och jag skickade hem min kollega för någon timma sen när det kändes lugnt och bra, så därför törs jag stå här och blogga utan risk att bli läst över axeln. Imorn vid 10 är det dags att infinna sig på fortet igen och just nu är jag ärligt talat inte särskilt sugen... Ikväll blir det lugnt, är tokpank också, så det finns väldigt många anledningar att åka hem, äta middag och sen dega bort kvällen i soffan... Så får det bli!

Bara en timma kvar nu, woho!


trött

ja, idag är jag trött. I kroppen, men också så jävla trött på mig själv. Att jag inte har tagit tag i saker idag, saker som man faktiskt kan göra även fast man känner sig krasslig, typ skriva rent intervjufrågor inför min uppsats, diskat och städat undan lite härhemma. Och jag är trött på mig själv för att jag har kastat in handduken om att lyckas med någon av de där grejerna nu ikväll, trots att klockan bara är halv sex... Jag hade ju chansen idag, att faktiskt jobba in lite av det jag vet att jag inte orkar på kvällarna efter att jag har varit på skolan.

Nej, idag är fan inte en bra dag. Känner mig så jävla värdelös rent ut sagt... Känns som att tiden går rätt snabbt nu, på gott och ont. Är ju helt grymt att det typ snart är jul, men innan det är det ju en hel del som ska avklaras...

blä

ont i alla muskler i kroppen, osugen på mat men borde laga mat. Somnade typ aldrig i natt, hade ont i huvudet och mådde illa. När jag äntligen somnat och klockan ringde bestämde jag mig för att vara hemma sjuk från VFUn idag och lyckades sen sova ända till 10. Ni vet när man somnar och tror att man vaknar bara några minuter senare och så har det gått flera timmar. Trodde egentligen mest att jag var trött och att jag kanske egentligen borde ha pallrat mig iväg till skolan. Men just nu börjar jag ana att jag kanske gjorde rätt i att stanna hemma ändå... Får väl se imorn om det är bättre eller sämre. Som sagt så borde jag verkligen laga mat nu, men är så långt ifrån sugen både på själva lagandet och ätandet. Gnäll, gnäll, gnäll... Ja ja, nu är jag färdiggnälld för nu i alla fall... Ska väl parkera mig i soffan ett tag och kika på nåt otroligt spännande program om plastikkirurgi eller liknande...

eftersom min blogg ser så otroligt

0-347645d62832e224bb1542b45e28ae7c.png

eftersom min blogg ser så otroligt tråkig ut utan bilder bjuder jag på en bild där jag iaf ser lite rolig ut, med mat i munnen och allt...


just det

en blogg har jag ju också! :) Lite glest mellan uppdateringarna nu igen... Skyller på att jag är på VFU och är alldeles för seg när jag kommer hem för att ha nåt vettigt alls att säga. Det har jag ju inte riktigt nu heller, men kände att det var dags!

Den här helgen ser ut att bli lite livligare än förra på de flesta vis förutom jobbmässigt. Jobbar bara ett pass men har festligheter planerat till både ikväll och imorn. Planerat och planerat, ska dricka lite öl och kanske gå på kåren ikväll, kanske inte är någon värstingplan... Men morgondagskvällen är i alla fall planerad såpass att jag ska på inflyttnings/födelsedagsfest hos Jonas och Sandra (hos Jonas).

Nu borde jag verkligen ta tag i mig själv och gå ner till affären och handla tomater. Har varit sugen på greksallad hela dagen (som vanligt), men kom hem och insåg att jag inte hade tomater hemma... Surt! Så nu ska jag pallra mig iväg så att jag kan fräscha till mig lite och åka hem till Hinken så att det blir lite fart på den här kvällen.


over and out.

segt

alltså vaddå, vad är det här för lördag? Är och jobbar på fortet, har varit en rätt rolig dag faktiskt, ganska mycket folk men bra flyt. Igår blev en otroligt lugn kväll, tränade, åt middag, spelade tv-spel (har insett att det faktiskt finns spel i den där x-boxen jag har till låns), drack vin och åt grönsaker med dip. Jag hade en trevlig kväll med mig själv helt enkelt. :)

Och idag då, som sagt, har jag jobbat på fortet och än så länge är min kväll helt och hållet oplanerad. Känns sådär. Ska jobba imorn så jag har inga planer på att supa skallen i bitar, men något vore ju skoj att hitta på iaf. Brukar ju alltid vara någon som har någonting på g, men idag har min mobil varit helt tyst. Det går säkert att hitta något att göra också genom att söka runt lite om vad folk har för sig, men har inte bestämt mig för om jag är riktigt så angelägen än... time will tell som klyschan säger...


lugnar nerverna med lite julsmaker

5adbc54c484084a01fb88f85f888166e.png

lugnar nerverna med lite julsmaker...


jag vet, vi tittar på skräckfilm!

41efce37e0356fadea2c251010009ae1.png

jag vet, vi tittar på skräckfilm! Sen sover vi med lampan tänd ett halvår!