Man måste vaska lite för att visa vem som ...

dsc00564 (MMS)

Man måste vaska lite för att visa vem som bestämmer!


Snart är volvon konsultmässig igen!

dsc00562 (MMS)

Snart är volvon konsultmässig igen!


Tillbaka i sverige och malmö bjuder på bäs...

dsc00561 (MMS)

Tillbaka i sverige och malmö bjuder på bästa frukostbuffén.


Inte riktigt kebab, men nästan.

dsc00558 (MMS)

Inte riktigt kebab, men nästan.


Köfest. Musikväskan är nypimpad och pumpar...

dsc00555 (MMS)

Köfest. Musikväskan är nypimpad och pumpar bättre än någonsin! :)


Släpper ut lite kaffe på väg söderut, köpe...

dsc00554 (MMS)

Släpper ut lite kaffe på väg söderut, köpenhamn nästa!


Ska man fira ledighet ska man göra det ord...

dsc00549 (MMS)

Ska man fira ledighet ska man göra det ordentligt!


Hoppsan, man kan ju aldrig lita på de där ...

dsc00546 (MMS)

Hoppsan, man kan ju aldrig lita på de där slavarna!


livets goda

just nu är det rätt trevligt i mitt liv. Hemma efter en tackfördenhärterminennutarvisommarlov-middag med dp och ansvariga från Kåren. Mycket trevligt och sjuuukt god mat! Har rullat igång på tillberga med jobb resten av helgen, Fusion börjar krypa riktigt nära nu och framförallt är mitt liv som gräsänkling slut! :) På permanent basis, I like!

Imorn blir det jobb och sen några goda öl på Bishops för att fira att gran fyllt år (och att det är gott med öl) och sen jobb hela helgen, men det är rätt lugnt, än så länge trivs jag ju bra därute...

over and out, ska ju upp före tuppen imorn, blä.

Inser att det inte bara är studentpolitike...

Inser att det inte bara är studentpolitiken som haltar lite ibland.


oflyt

tidigare idag när jag skulle med bussen till jobbet hann jag i tid med typ två sekunders marginal och jag blev utskälld av busschauffören för att jag inte hade biljetten klar i mobilen när jag klev på. Hon vägrade åka innan hon sett min biljett. Jävligt oskönt då att min telefon vägrade ta emot sms i två väldigt långa minuter medan jag rensade ur inkorgen så att det fanns plats och telefonen behagade gå mig till mötes till slut. Skönt att bussen var full också, var nog ingen som var irriterad på mig tror jag... Dagens lärdom blir alltså: rensa ur den jävla inkorgen innan den blir full! Och så har jag ju sån jävla separationsångest att jag måste radera varje sms för sig så att jag inte raderar något som jag vill kunna gå tillbaka till och tanka lite energi. Så jag har fortfarande inte kommit längre bak än typ april.

I övrigt en bra dag. Kommer trivas riktigt bra i sommar tror jag, har fått reda på att jag kommer att vara på samma paviljong i stort sett hela sommaren, vilket är grymt!

Imorn blir det slutspurt med förberedelser inför sommarfesten på lördag och sen Åke-Erik/Muhammed-Kerstin/ Sibylla-Gunillas examenshögtid. Nice. :)

Lyssnar på Stephen Simmonds och får lite gåshudsrysningar, jävla skön röst på den killen.

det är sådana här dagar

jag inser hur viktig hon är. Det är tydligen viktigt för mig att den där relationen fungerar. Blir så jävla arg först, men inser litegrann sen att det nog är ledsen jag blir. För att kommunikationen bryter samman. Blir så jävla irriterad när hon målar upp en falsk sanning och vägrar släppa greppet om en för tillfället sned världsbild. Jag vill inte att det ska vara såhär, minns en tid när det var såhär alldeles för länge. Det äter mig liksom. Jag har i perioder trott att det kanske ändå berodde på mig, att hur jag mådde gick ut över henne (som hon sa). Tror inte det längre efter samtalet tidigare idag. Jag tror dock att detta är en rätt kort svacka, men det stör mig att jag inte får förklara och ställa till rätta. För många lik i garderoben, tomtar på loftet och skit sopat under mattan i den här familjen för att det inte ska smita ut lite ibland verkar det som.

Så, det var dagens bitterhet, men behöver få sånt här på pränt för att det inte ska äta upp mig. Men något positivt som faktiskt kom ur detta är att jag som sagt insåg hur mycket det betyder när det faktiskt flyter på bra.

Dagens glädjeämnen: Solen, lunchen med C och att jag för en kort stund faktiskt fick grotta ner mig i min uppsats igen. Ska försöka kompensera det här inlägget och undvika självutlämning i några dagar framöver, jag lovar :)

ett jävla tjat.

uppenbarligen måste alla få veta att jag känt mig stört trött de senaste dagarna. Men nu är det sluttjatat. Idag ska jag ikapp. Inget jävla somna runt tre-snåret helt utan anledning. Vill egentligen träna men med tanke på sömnbrist och trasighetskänsla i kroppen hoppar jag faktiskt över det och stannar hemma och äter haloumi och diskar istället. Man behöver det också ibland.

Så jävla nöjd över att det trillade in några poäng från en kurs som jag läste extra förra terminen men inte orkade ta mig för att lämna in examinationen av olika anledningar. När jag var sjuk öppnade jag mitt påbörjade dokument och insåg att det var skrivet tillräckligt mycket för att inte bara kasta bort det. Blev av en slump inlämnat två dagar efter sista examinationstillfället och poängen trillade in idag. Nice! :)

Snart är det måndag. Aldrig har väl en måndag varit så lockande. :)

sista gången, igen.

i helgen var jag på min sista p-resa, antagligen sista gången på riktigt den här gången. Börjar definitivt bli för gammal för sånt här. Dock märktes det inte under kvällen utan snarare igår och idag. Oh my. Min enorma tröttma kan dock definitivt ha att göra med att den här helgen blev väldigt lång och påbörjades redan i torsdags. Fullmäktige-möte som drog ut på tiden och avslutades med Kårenmat och Kårenöl som sedan avslutades med en fin kombination av whiskey, vattenmelonrom och nyponsoppa med sprit. Så kan det gå. Fredagens AW slutade med en promenad hem i ösregnet vid halv sex lördag morgon. Man var ju peppad för p-resa där vid 10-snåret när det var dags att gå upp och försöka packa. Nåja, presa blev det iaf och det var jävligt trevligt.

Dagen har definitivt bjudit på en blandad kompott av problem och lösningar, ibland går det tyvärr inte jämnt upp dock. Veckan kommer bjuda på mer sånt tror jag och avslutas med Sommarfest på lördag där några hektiska månader ska få sitt slut. Nästan i alla fall, blir ju en del under sommaren, men blir en aning mindre hektiskt då. Måste kanske förtydliga att jag är nöjd över mitt beslut att hoppa på den här Kåren-cirkusen igen, låter bitter  ibland men är definitivt en erfarenhet och några nya bekantskaper rikare. Det är aldrig dåligt.