segt...

ibland blir man lite trött, måste man alltid jobba i motvind? man kan ju tycka att vissa människor borde förstå en ändå, men tydligen tycker jag helt fel...

är även duktigt fysiskt trött... kul kväll igår var det, men idag är det betongkepsen på! ikväll blir det antagligen mat på kåren med tina och sedan sigurdsgatan och någotslags jubileum... :)

Har för övrigt hört att mina skor är perfekta för att gå hem i

DSC00567.JPG
Har för övrigt hört att mina skor är perfekta för att gå hem i regnet...

Välriktad ilska... Eller?

DSC00563.JPG
Välriktad ilska... Eller?

framtidsdrömmar

mina framtidsdrömmar gör mig lite rastlös även om jag inser att jag trivs sjukt bra som det är just nu... men om tre veckor bär de iväg till egypten för lite värme och dykning... ska bli helt sjukt grymt! i sommar blir det kollo för förhoppningsvis hela slanten... och i höst är det bannemig the big trip för min del! vi har börjat planera litegrann nu, mest för att det är spännande att fundera...

har haft världens bittraste dag idag... folk är snälla som står ut med mig... :) har känt mig sjuk och ynklig och trött och det har varit världens sämsta väder ute, och jag tvingades ner till skolan för 45 minuter helt värdelös lektion... STACKARS mig! haha... nu är det lite bättre, men jag är jävligt sugen på att bli frisk någon gång snart!

igår var vi på Queens of the Stoneage i Globen, jävligt kul var det! jag funderar lite på om jag har lyckats med något knasigt i min handled på något underligt vis... gör i alla fall jävligt ont i vissa vinklar men inte alls i andra... typ skriva på datorn är rätt dåligt... ska sluta med det nu!

over and out
// apathy girl

VLTs bröllopsbilaga! Haha

DSC00540.JPG
VLTs bröllopsbilaga! Haha

första nördvaktare!

är lan på kåren och jag sitter och "vaktar", krävs inte så mycket vaktande dock, de sköter sig rätt bra faktiskt... :) vill också bara klargöra att jag med nördar menar ordet i dess rätta bemärkelse, människor som är jäkligt insnöade och intresserade av något hehe.. :) det är djup koncentration och ickesocialt beteende som gäller för nästan hela slanten... och väldigt många sladdar och datorer... och plingplongmusik... yea, eller?

borde gå och sätta mig och läsa, för det enda jag egentligen gör nu är att fördriva tiden fram till klockan åtta-ish när jag blir avbytt...

Vi fick en hotellnatt av johan och när vi kommer till hotellet möts vi

DSC00536.JPG
Vi fick en hotellnatt av johan och när vi kommer till hotellet möts vi av detta... Med en hälsning från vårt kärleksbarn... :) inte helt fel!

Kan ju vara så att man har världens bästa vänner!

DSC00531.JPG
Kan ju vara så att man har världens bästa vänner!